REKLAMNI MATERIJAL

 Mi nismo tu da vam prodamo proizvod, već da ponudimo najbolje rešenje za promociju Vaše firme I Vas lično

VELIKI IZBOR PROIZVODA

U našoj ponudi imamo kataloge kako domaćeg lagera tako i uvoznog i brojimo preko 15.000 različitih reklamnih proizvoda.

PRILAGOĐAVANJE CENE

Ispunjavanjem određenih kriterijuma, cena reklamnih proizvoda se može korigovati tako da dobijete više za isti iznos

VIZUELIZACIJA PROIZVODA

Izrada vizuelnih rešenja reklamnog materijala pre štampe kako bi izabrali ono koje najbolje prezentuje vašu kompaniju

TRANSPORT PO CELOJ SRBIJI

Gotove proizvode dostavljamo lično na teritoriji Beograda i kurirskim službama na teritoriji cele Srbije. Na teritoriji Beograda dostava je BESPLATNA

KATALOZI REKLAMNOG MATERIJALA

Šta naši klijenti kažu o nama?

Twins brend se u moru sličnih dobavljača ističe ljudskom notom i iskrenom posvećenošću klijentu koja je danas sve ređa.
Proaktivnost je ono što mi se posebno dopada. Kao klijent, vrlo mi je važno da dobavljač ponekad ”razmišlja umesto mene„ I to je odlika firme Twins Brand.
U dugogodišnjoj saradnji možemo da istaknemo visok kvalitet proizvoda, marljivost u radu kao i izuzetnu posvećenost klijentu.
Saradnja koju negujemo dugi niz godina rezultat je partnerskog odnosa i mogućnosti da se u svakom trenutku oslonimo na vas, vašu stručnost i preciznost.

Veleprodaja reklamnog materijala i promo poklona na teritoriji Srbije. Pobedite konkurenciju kreativnim marketinškim kampanjama i reklamnim materijalom koji će najbolje prikazati vašu kompaniju ili kompaniju koju predstavljate. U našoj ponudi možete naći sve od standardnih proizvoda kao što su majice, šolje, privesci, usb memorije i olovke, pa sve do kreativnih poklona po kojima možete biti jedinstveni i prepoznatljivi na tržištu. Kompletna galanterija reklamnih proizvoda koja je u ponudi se može brendirati. Radimo brendiranje svim tehnikama štampe, pa tako bilo koji proizvod koji vidite u našoj ponudi može biti stilizovan prema vašim željama. Naš moto je “Mi nismo tu da vam prodamo proizvod, već da ponudimo najbolje rešenje za promociju Vaše firme i Vas lično